Despre noi

Suntem o societate comercială privată cu sediul în București, înființată în anul 1993, cu activități de pionierat în domeniul importului, comercializării și montajului materialelor și sistemelor Rigips în România.

În prezent, suntem specializați în furnizarea unei game extinse de materiale de construcții și finisaje, în calitate de distribuitor autorizat al multor producători internaționali de renume.

Oferim partenerilor și clienților noștri – arhitecți, meseriași, firme de construcții, investitori, comercianți/dealeri, etc. – întregul sprijin tehnic (consultanță, soluții, documentații) și logistic necesar.

Ne-am impus și în domeniul lucrărilor de construcții și amenajări interioare la standarde ridicate, executate cu un personal specializat, de înaltă calificare, pregătit de instructori din Anglia, Austria, Spania, Franța, care are în prezent o bogată experiență în domeniu.

Executăm o gamă variată de lucrări: amenajări interioare cu sisteme gips-carton Rigips; amenajări mansarde; termosisteme si termoizolatii cu vată minerală; montaj tavan casetat; vopsitorii și finisaje diverse; montaj piatră naturală, gresie, faianță, parchet, șape; aplicare decorațiuni interioare, confecții metalice și din inox; etc.

De asemenea, asigurăm servicii de management de proiect în domeniul construcțiilor, având la bază experiența dobândită în conducerea și administrarea unor proiecte complexe, reprezentând investiții cu bugete semnificative.

Certificări

Compania noastră a implementat sistemul de management al calității SR EN ISO 9001 : 2008, sistemul de management al mediului SR EN ISO 14001 : 2005 și sistemul de management de sănătate și securitate a muncii SR OHSAS 18001 : 2008, obținând certificarile aferente care confirmă standardele actului managerial privind calitatea și profesionalismul activității.

Diplome

PARTENERI